Achter de schermen van 'Iedereen Beroemd'


Misschien zag je het wel op tv. Kinderkrant kon je op woensdagavond 9 maart spotten in het Eén-programma "Iedereen Beroemd". Check de video hieronder:

Het doel was dus om in ongeveer 38 seconden reclame te maken voor Kinderkrant. In dit artikel neem ik je mee achter de schermen.


Tijdens de krokusvakantie werd het fragment opgenomen bij onze cartoonist Sus thuis. Sus heeft een mooie en grote zolder die we perfect konden gebruiken als achtergrond. Voordat de mensen van Iedereen Beroemd er waren voor de opname, konden Sus en ik wat bijpraten, en speelden we nog even buiten.


Toen belden de mensen van Iedereen Beroemd aan. Sus en ik begeleidden iedereen naar de zolder en daar werd alles klaargezet. We zetten er een tafeltje bij, om onze computers op te zetten. We hingen wat lichtjes op en zo hadden we een gezellige set. Toen iedereen klaar was, telden ze af, en dan werd er opgenomen. We moesten het ongeveer 10 keer opnieuw doen omdat we soms over onze tijd van 38 seconden gingen, of omdat we onze tekst vergaten. Uiteindelijk werd er een heel goed stukje opgenomen, gelukkig maar.


Bedankt "Iedereen Beroemd"!

Boe!

155 views

Recent Posts

See All