Billie Eilish onderbreekt haar optreden om een fan te helpen


Billie Eilish

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish ken je misschien wel van haar liedje 'Bad Guy'. Als ze optreedt zit de zaal altijd helemaal vol. Zo vol zelfs, dat een fan van haar, tijdens een van haar optredens, in Atlanta (VS), plots in ademnood kwam. Toen Billie dat zag, legde ze het optreden even stil, en vroeg ze of er iemand een puffer op zak had.

Dat kan je hier zien: (lees verder onder het filmpje)

De veiligheidsmensen haastten zich meteen naar de fan, en ondertussen stelde Billie het publiek gerust, en vroeg het publiek om niet te dicht bij mekaar te gaan staan. Ze deed nog een paar ademhalingsoefeningen en begon dan weer met het optreden.


De fan heeft het gelukkig gered, dankzij haar grote idool Billie Eilish... én dankzij een puffer, een toestelletje met een poeder in, dat je dan heel hard moet inademen. Weet je niet hoe een puffer eruit ziet? Zo dus!

Puffer

Eind juni komt Billie Eilish ook naar ons land, naar het Sportpaleis. Daar zijn helaas geen tickets meer voor. Maar kan jij toch gaan, wees dan gerust, want Billie Eilish zorgt goed voor haar fans.

Boe!


Klein weetje: dit is het honderdste artikel van Kinderkrant!

gif106 views

Recent Posts

See All