top of page

Binnenkort "Squid game" in het echt!


De superpopulaire serie Squid game gaat voort met nieuwe afleveringen... maar nu zonder acteurs en met echte mensen!


De serie Squid Game op Netflix gaat over 456 mensen die een spel spelen op leven en dood. Wie wint, verdient keiveel geld, wie verliest gaat dood.


In de nieuwe reeks afleveringen, met echte mensen, blijft alles eigenlijk bijna hetzelfde, de opdrachten, het geld (de winnaar krijgt 4,3 miljoen euro!), ... maar er verandert wel één ding: als je verliest, word je niet vermoord.


Jij kan je er nog niet voor inschrijven, want je moet minstens 21 jaar zijn en Engels spreken, maar je ouders wel! Maar voor je hen vraagt om zich in te schrijven, is het misschien beter dat ze zich goed voorbereiden. Hier zijn een paar weetjes:


1. In de serie wordt er een telefoonnummer gebruikt. Maar de makers van de serie maakten een foutje. Het telefoonnummer bestond echt. De man van wie het was, kreeg duizenden telefoontjes vlak na de eerste aflevering, en was heel boos. Netflix bood hem 3600 euro, maar dat nam de man niet aan. Het telefoonnummer is nu onleesbaar gemaakt in de serie.

Op de achterkant van het visitekaartje

2. Squid game was eigenlijk bedoeld als film, maar uiteindelijk werd het toch een serie. Dat komt omdat de makers 2 uur te kort vonden.


3. Wist je dat het verhaal van Squid game al tien jaar oud is? De bedenker heeft er tien jaar over gedaan om het verhaal te verkopen en het werd uiteindelijk een succes!


4. Wist je dat het veel geld kostte om de afleveringen te maken? Eén aflevering kostte bijna 2 miljoen euro. Gelukkig maakten ze veel winst, meer dan 850 miljoen euro!


Wil je iemand inschrijven? Dat kan via deze link!

Boe!
180 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page