top of page

Elon Musk is nu ook de baas van Twitter


Elon Musk was al de baas van het dure automerk Tesla en van het ruimtevaartbedrijf SpaceX, en nu is hij ook de baas van Twitter. Dat is een sociaal medium, waar je heel korte berichtjes kan zetten. Dat Musk daar nu de nieuwe baas van is, is wel speciaal, want nu zal hij zelf kunnen bepalen wat er gebeurt op Twitter.


Hij kan bijvoorbeeld meer reclame van SpaceX en Tesla op Twitter laten verschijnen. Hij zal ook kunnen beslissen wat er op Twitter te zien zal zijn en wat niet.


Denk maar aan Trump. Hij gebruikte Twitter bijna dagelijks, maar toen hij mensen aanspoorde om het Capitool vorig jaar aan te vallen, werd hij meteen van Twitter gegooid. Zal hij dankzij Elon Musk weer mogen terugkomen?


Twitter verwijderde ook mensen die berichten plaatsten tegen het gebruik van coronavaccins. Elon Musk zei ook al eens dat hij tegen vaccins is, dus misschien zal hij die mensen in de toekomst niet meer blokkeren.


Sommige mensen denken dat Elon minder zal letten op fake news, en dat er dus ook meer valse nieuwsberichten op Twitter zullen staan.


Toch is het heel moeilijk om te voorspellen wat hij gaat doen. Want met Elon Musk weet je maar nooit!

Boe!

70 views

Recent Posts

See All
bottom of page