top of page

Het grootste raadsel van de film "Titanic" opgelost! 🕵️🚢


SPOILER ALERT: Voor je begint te lezen moet ik je wel waarschuwen. Als je de film nog niet gezien hebt lees je voor één keer niet verder, want er staan spoilers over de afloop van de film in dit artikel!


Eindelijk is de meest gestelde vraag over de film Titanic beantwoord. We hebben het over de scène op het einde van de film, wanneer de Titanic net is gebotst, alle passagiers in het water liggen en Rose, het hoofdpersonage (gespeeld door Kate Winslet), zich vasthoudt aan een deur om niet te verdrinken. Op dat moment zit ze bovenop de deur, waardoor haar vriend Jack (Leonardo DiCaprio) er niet meer bij kan. Hij verdrinkt.


Heel wat mensen vroegen zich af of Rose niet een beetje had kunnen opschuiven, zodat Jack het drama ook had kunnen overleven. De regisseur van de film had de vraag zo vaak gekregen, dat hij ze speciaal voor de 25-ste verjaardag van de film beantwoord heeft.


Hij heeft 2 mensen die bijna even groot en zwaar zijn als Rose en Jack in de film, op zo'n deur laten plaatsnemen in ijskoud water. De bedoeling was om te zien of ze met zijn tweeën zouden kunnen overleven op de deur. Het antwoord op deze vraag is... nee. Gewoon omdat de deur hen niet had kunnen dragen.


Als je het experiment eens wil bekijken, kan dat binnenkort op de zender National Geographic.

Boe!


294 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page