top of page

Kan je binnenkort nog een ticket voor een pretpark betalen?


Het pretpark Plopsaland in De Panne heeft aangekondigd de prijs voor een ticket te verhogen met 3 euro. Dat is al de 2de keer in 5 maanden tijd! Je betaalt voortaan 48,5 euro per ticket. Ook in Bellewaerde Park zijn de tickets duurder geworden. Daar kost 1 ticket nu 40 euro, dat is een stijging van 4 euro. Volgens Bellewaerde komt dat omdat er binnenkort nieuwe attracties openen.


Je hoort het al. Tegenwoordig moet je (of je ouders of grootouders) superveel geld betalen voor een pretparkticket. Daarom is het misschien wel handig om te weten hoeveel een bezoekje aan een pretpark bij ons kost. Wij hebben de prijzen even opgelijst:


Plopsaland in De Panne is het grootste pretpark, en meteen ook het duurste. Je betaalt er 48,5 euro per persoon, maar het park is zelfs in de wintermaanden wel elk weekend en op woensdag open!


De prijzen van Walibi zijn onlangs nog opgeslagen. Je betaalt hier 45 euro, het park is tot april dicht.


In Bobbejaanland kost een ticket nu 42,9 euro, maar die prijs zal waarschijnlijk ook hoger worden. Het pretpark is tot april gesloten.


In Bellewaerde Park kun je net zoals in Bobbejaanland en Walibi niet binnen tot april. De tickets zullen bij de heropening 40 euro kosten.In Plopsa Indoor Hasselt zijn de prijzen veel lager dan in de andere parken, maar dat komt door het beperkt aantal attracties. Je betaalt hier 27,5 euro.In Nederland kost toegang tot de Efteling ook al 45 euro, het is het duurste pretpark van Nederland.


Zo, ik hoop dat het nu wat makkelijker is om te kiezen, en ik wens je veel plezier!

Boe!326 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page