top of page

Kinderkrant eert "Helden van 2021". Eén winnaar wil jullie nog iets zeggen...


Zanger Metejoor wil iets zeggen
Scroll naar beneden om de volledige videoboodschap te zien.

Het einde van het jaar is nu echt nabij. Hoog tijd voor de Kinderkrant om de helden van 2021 te eren! We doen dat met drie categorieën. "Held(en) van het jaar", "Belgische artiest van het jaar" en "Sportheld van het jaar".

Er zijn dit jaar veel speciale dingen gebeurd. Veel mensen verdienden één van die drie titels. Het was dus zeker een moeilijke keuze. Toch is het gelukt. Dit zijn de verdiende winnaars!


Helden van het jaar: De Zorg Ze hebben net als in 2020 veel levens gered, mensen genezen en doorgezet, ook als het hen teveel werd. Zonder hen zouden we VEEL meer geliefden zijn verloren. En daarom zijn in 2021 zijn de mensen in de zorgsector onze "Helden van het jaar".


Sportheld van het jaar: Nina Derwael

Turnster Nina Derwael won een gouden medaille op de Olympische Spelen. Nina geeft nooit op. Ze is een icoon voor veel kinderen. Er is zelfs een turnoefening naar haar genoemd. Voor ons is ze de "Sportheld van het jaar".


Belgische artiest van het jaar: Metejoor

Hij maakte dit jaar met "1 op een miljoen", "Rendez-vous" en "Ze meent het" liedjes die jong en oud meezongen en raakten. Ze stonden wekenlang in de hitlijsten. Zijn clips zijn miljoenen keren bekeken op Youtube. In september gaf hij zijn job op als leraar om te focussen op zijn muziek. En ook in 2022 zullen we nog veel van Metejoor horen. Zo zal hij ook jurylid zijn in de volgende ‘The Voice Kids’. Hij is voor ons DE "Belgische artiest van het jaar".


En Metejoor heeft zelfs een boodschap voor alle lezers van de Kinderkrant:


Kinderkrant wenst jullie allemaal een SPETTEREND 2022!!

Boe!

253 views

Recent Posts

See All
bottom of page