Oscarwinnaar Will Smith verontschuldigt zich voor klap


Zondag werden de Oscars uitgereikt, de filmprijzen, waarbij de winnaars een klein gouden beeldje krijgen. Op de foto hieronder zie je hoe zo'n oscar eruit ziet.

Oscar beeldje

De oscaruitreiking is een heel grote show met veel aandacht vanuit de wereld. En wat iedereen zeker zal bijblijven, is het moment waarop acteur Will Smith presentator en comedian Chris Rock in het gezicht sloeg.

gif

Dat deed de acteur omdat de komiek een grap maakte over zijn vrouw, Jada Pinkett Smith. Zij heeft een ziekte waarbij ze haar haar verliest. Hij maakte de vergelijking met het hoofdpersonage uit de film, G.I. Jane, dat een kortgeschoren coupe heeft.

Links Jade Pinkett Smith / rechts G.I. Jane (gespeeld door Demi Moore)

Will Smith won uiteindelijk nog een Oscar voor beste acteur. Hij zei toen geen sorry tegen de Chris Rock in zijn speech. Maar nu, twee dagen later, heeft Will Smith een Instagram bericht gepost waarin hij zich toch verontschuldigt voor de klap die hij gaf.


Grapjes over mij zijn niet zo erg, maar grapjes over de ziekte van mijn vrouw, daar kan ik niet tegen, en ik reageerde emotioneel. Ik wil me graag verontschuldigen bij jou Chris. Geweld kan niet in een liefdevolle wereld. Ik schaam me diep over mijn gedrag.

Boe!
66 views

Recent Posts

See All