top of page

Rode Duivels krijgen fandorp in het computergame Roblox


Foto: Yondr

Nog heel even, en dan start het WK voetbal in Qatar, op 20 november. Anders dan bij de vorige WK's is dat dit WK plaatsvindt in november en december, en niet in juni en juli. Er wordt daarom verwacht dat er minder mensen naar het WK zullen kijken.


Om toch zo veel mogelijk mensen warm te maken om voor onze Rode Duivels te supporteren, heeft de Belgische Voetbalbond in het superpopulaire computergame Roblox een heel fandorp van de Rode Duivels laten maken. In dat fandorp staan bijvoorbeeld een voetbalstadion, verschillende kleinere terreinen en een concerthal, waar je allemaal kleine games kan spelen die met voetbal te maken hebben. Je kan er met je avatar zelfs naar een optreden van Oscar and the Wolf gaan kijken, die het WK-lied van de Rode Duivels heeft gemaakt.

Als je veel kleine games speelt in het fandorp van de Rode Duivels, dan kan je vlammetjes verzamelen waarmee je bijvoorbeeld het shirt van de Duivels kan kopen.


Trouwens, de Rode Duivels spelen hun eerste wedstrijd op woensdag 23 november om 20 uur tegen Canada. Zondag 27 november om 14 uur spelen ze tegen Marokko, en de donderdag nadien, op 1 december, is er om 16 uur de match tegen Kroatië. Smeer die stembanden dus al maar in!

Boe!
307 views

Recent Posts

See All
bottom of page