top of page

Veel kritiek op de nieuwe IPhone 14


De IPhone 14 is uit. Niet zo'n speciaal nieuws zou je denken. Dat is het ook niet, maar wat wel speciaal is, is al de commentaar die hier op komt. Veel mensen vinden namelijk dat de IPhone 14 pro max (een variatie op de IPhone 14) heel erg op de IPhone 13 pro max lijkt, die al veel langer bestaat.

Vergelijking

Op sociale media krijgt de nieuwe IPhone ook veel commentaar. Met deze post vol Spidermannetjes maakt iemand duidelijk hoe hard de ene IPhone wel op de andere lijkt.

Ook deze vrouw lacht met de nieuwe IPhone. Alsof je een hemd cadeau krijgt dat je al aan hebt...

"Ik die overstap van de IPhone 13 naar de IPhone 14..."

En wat speciaal is aan deze post, is dat de vrouw die lacht met Apple de dochter is van één van de bedenkers van Apple. Ze heet Eve Jobs en haar vader is niemand minder dan de intussen overleden Steve Jobs.


Hier zijn enkele weetjes over Steve Jobs:

  1. Steve Jobs heeft niet altijd voor Apple gewerkt. Hij werd eens ontslagen, maar is daarna terug aangenomen.

  2. Steve bemoeide zich niet alleen met het bedenken van nieuwe snufjes, maar dacht ook aan de kleinste details. Zo hield hij zich zelfs bezig met hoe de doos waarin de producten werden opgestuurd, eruit moest zien.

  3. Steve Jobs is 11 jaar geleden gestorven aan kanker.


Wil jij nu toch nog die nieuwe IPhone kopen? Dan zal je daar meer dan 1.000 euro voor moeten betalen, en de vraag is zo groot, dat als je nu bestelt, je nog moet wachten tot 10 oktober voor hij toekomt.


Boe!

170 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page